СтрумицаНет Покренато

Магазин

ФОТО: Фимчо од Болеро бркајќи пајки фати смок!

ФОТО: Фимчо од Болеро бркајќи пајки фати смок!

Наместо пајки насекаде околу него се појавувале „смоци“, бегајќи од своите поплавени дувла...×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 410

Избор на уредникот


media/k2/items/src/5778877be1a35482f319be586a4e5dc3.jpg

КАРНЕВАЛ 2015: Божествената комедија ...

Маската „Божествена комедија“ на Здружението ...
media/k2/items/src/0b2c0f4f7276d5cab9ebf370bc3a4b57.jpg

Гоце и Васка Терзиеви - принц и принцеза на ...

Брачниот пар Гоце и Васка Терзиеви од Струмица се ...
media/k2/items/src/eeca348660096e711cd17c1f61fb2519.jpg

Ред се редеа по булеварот 3000 карневалџии

Струмица потврди дека го има еден од најдобрите ...
media/k2/items/src/9139b86f02108abdcc0129521eca5e85.jpg

ГРОЗД го прослави Свети Трифун на лозовите ...

Оваа година подигнавме околу 15 хектари десертни ...
media/k2/items/src/1659cc75227694996edfedee430cb4a4.jpg

Урнебесен маскенбал до раните утрински часови

ФОТОГАЛЕРИЈА од Струмичкиот Маскенбал 2015 во ...
media/k2/items/src/c230427c303c0684b5582388f5d0dfd7.jpg

ВИДЕО: Трајче Ѓоргиев - откритие на годината ...

ВИДЕО: Трајче Ѓоргиев - откритие на годината на ...

Е - Медиуми

Новости

Бидете информирани за нашите нови попусти, надградби и нови дефениции. Секако бесплатно е. СтрумицаНет никогаш не спамира