СтрумицаНет Покренато

Политика

ЛДП роденденски донираа во Црвениот крст

ЛДП роденденски донираа во Црвениот крст

Верица Буралиева, претседател ОО на ЛДП Струмица, најави дека во наредните денови ќе орган...

Магазин

„ДМ Интернешанал Стадис“ и во Ново Село

„ДМ Интернешанал Стадис“ и во Ново Село

Центарот за странски јазици „ДМ Интернешанал Стадис“ од неодамна започна со работа и во Но..."Mamas crying"

321 | Tel Aviv

A story from Shai about being who you are.

"I have been married to my husband for 3 years now. We had a very traditional Jewish wedding, families from both sides, mamas crying, it meant a lot to us."

Meet a Stranger a day - http://365docobites.com

365 documentaries in 365 days - Strangers' short and shorter stories

Big thanks to the folks at http://www.arcadiahotels.co.il for making this docobite possible.

Избор на уредникот


media/k2/items/src/63de4f3c6303b2f95afa397bd1aa79d0.jpg

Почина Лечо! Пеејќи со гитарата в рака!

Со гитарата в рака, со песна, пред колегите од ...
media/k2/items/src/07758ee08f7e16a0b15b0d98a56d204a.jpg

Струмица ја одбрани Куп титулата на ...

Со оваа голема победа струмичани најавуваат дека ...
media/k2/items/src/f0045bbd92708e1770925e94b8398442.jpg

Мала манифестација на сцена за големиот ...

Струмичката гимназија доби химна, која ја ...
media/k2/items/src/44ea8054159099b6b90b5528233befe0.jpg

Гасоводната мрежа во Струмица се испитува по ...

Во текот на денешниот ден се вршеше испитување на ...
media/k2/items/src/29b357c25e35ffc462632f932608528b.jpg

Меморијален ловечки турнир во чест на Ване ...

Во поединечна категорија, првото место го освои ...
media/k2/items/src/cf543ccbc908c161905844b62e978c76.jpg

Струмица и Сандански на заедничка средба за ...

Постои добра основа за соработката во повеќе ...

Е - Медиуми

Новости

Бидете информирани за нашите нови попусти, надградби и нови дефениции. Секако бесплатно е. СтрумицаНет никогаш не спамира