ФЛЕШ ВЕСТИ

Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
СВР Струмица информира дека на 12.06.2022 година…
Регулаторната комисија за енергетика донесе Одлука за…
Пиротехничарите на Дирекцијата за заштита и спасување…
Вчера попладне во Полициската станица во Струмица
ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица ги известува…
Од ЈПКД „Комуналец“ Струмица информираат дека поради…
Вчера на улицата „Павел Шатев” во Битола,…
СВР Струмица информира дека вчера попладне во…
Градоначалникот на општина Струмица, Костадин Костадинов на…