Магазин

Малиот Ѓорги Трајков од Струмица, кој има…
Во последните денови од веќе старата година…
Струмица се закити со новогодишно руво. Градот…
Денеска на 19 декември, православните верници во…
Традиционалниот Новогодишно-Божиќен концерт што го подготвуваат хористите…
Заврши Новогодишното украсување на градот Струмица. Синоќа…
Вечерва од 20:00 часот во Центарот за…
Вечерва завршуваат активностите по повод патрониот празник…
На денешен ден пред 8 години, (6…