Избори 2020

„Ја зајакнуваме директната поддршка на македонските компании. …
Македонскиот јазик, македонскиот идентитет, македонската посебност денес…
Во рамките на предизборните активности на политичките…
Носителот на листа на пратеници во Изборна…
„Кога во 2016 на Парламентарните избори и…
Кандидатот за пратеник во Изборната единица 4…
„Ајде сите заедно да ја започнеме обновата…