Настани

Ансамблот за народни игри и ора „Тримери“…
Во петок, 6-ти декември со почеток во…
Хрватскиот гитарист, Андреј Грозданов, кој е со…
На 9-ти ноември (сабота), во големиот Градски…
Филмот „Медена земја“, кој е годинашен македонски…
Здружението на граѓани Центар за истражувањa и…
Здружението на граѓани Центар за истражување и…
Здружение на граѓани Центар за истражувањa и…