Најава

Во рамките на акцијата „Недела на солидарноста“…
Премиерот на Република Македонија, Зоран Заев и…
Струмица по втор пат ќе биде дел…
Промоција на првото издание на списанието за…
(Недела, 9-ти декември 2018 година), во 20:00…
(Сабота, 8 декември 2018 година) Вечерва во…
Во организација на КК „Ветерани“ од Струмица
Струмица на 11-ти декември празнува, го одбележува…
Во пресрет на патрониот празник на градот…
Здружението за помош и поддршка на лица…
Во недела во Хотел „Тивериопол“ во Струмица
Недела, 25 ноември | 12:00 часот |…
Недела, 2 декември | 16:00 часот |…
17-ти „Средби под јаворите - Видое Подгорец“…