Вести

Владата на денешната седница донесе Одлука за…
Македонскиот одбојкарски шампион „Струмица Никоб“ првиот натпревар…
Како резултат на успешната соработка помеѓу општините…
Следејќи го успешниот пример на работата на…
Струмица доби уште еден современ отворен спортски…
Градоначалникот на општина Струмица, Костадин Костадинов по…
Струмичкото списание за наука, литература, култура и…
Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и…
Вчера и денеска Струмица и СОУ „Димитар…
„Основните и средните училишта на територијата на…
ЈПКД „Комуналец“ почна со реализацијата на најавениот…
Македонската интернационална фудбалска ѕвезда Горан Пандев, деновиве…
На денешната седница на Советот на општина…
Вчера на булеварот „Климент Охридски“ во Струмица,…