Босилово

Премиерот на Република Македонија, Зоран Заев и…
Синоќа околу 21:30 часот на магистралниот пат…
Новиот градоначалник на општина Босилово од СДСМ…
Според конечните податоци од Општинската изборна комисија,…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Кандидатот за СДСМ, Зоран Зимбаков е новиот…
Традиционално, веќе шеста година во селото Секирник,…
Градоначалникот Колев, отворајќи ја манифестацијата, ги поздрави…
Денеска (петок, 3 јули), во периодот од…
Во периодот на летниот училишен распуст, ООУ…
Општина Босилово останува и понатаму посветена, во…
Деновиве екипи за ЈПКД „Огражден“ од Босилово
Вкупната должина на ископот на атмосферскиот канал…
Деновиве во работна посета на општина Босилово
Градоначалникот на општина Босилово, Љупчо Колев, по…
Градоначалникот Љупчо Колев на компании и јавни…