Босилово

Во присуство на претставници од општините од…
Активисти од граѓански организации заедно со жители…
Од Здружението „Здрава котлина“ информираат дека денеска…
Комисијата за следење на состојбата и ефектите…
Утре ќе биде променливо облачно и нестабилно,…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…
Активистите од „Здрава котлина“, „Младите од Иловица…
Денеска околу 10:45 часот пред влезот на…
Врнежите во Струмичкиот регион предизвикаа истекување на…