Босилово

До 15:00 часот, 14.642 граѓани на општина…
Според податоците на Општинските изборни комисии во…
Вчера врз основа на судска наредба, полициски…
Согласно препораките, апелите и предупредувањата што Дирекцијата…
Денеска во Босилово беше организиран протестен марш…
Вклученост, навремено и точно информирање на сите…
Активистите од иницијативата „Младите на Штука-Иловица против…
Денеска Општинската организација на Црвен крст од…
Секторот за внатрешни работи во Струмица, во…
Пред една година 21-годишниот струмичанец, Стојче Јовановски…
Преку Програмата за развој на руралната инфраструктура,…
Министерството за образование информира дека 16 и…
Жители од населените места Иловица и Штука,…