Избори 2021

Кандидатот за градоначалник на општина Струмица од…
Заедно направивме многу. Заедно победивме режим. Заедно…
„Ѓорѓе Божинов е идниот градоначалник на Ново…
Носителот на кандидатската листа за членови на…
Од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица денеска со…
Кандидатот за градоначалник на општина Струмица од…
Кандидатот за градоначалник на општина Струмица од редовите на…
Кандидатот за градоначалник на општина Струмица од…
Носителот на листа за членови на Советот…
Кандидатот за градоначалник на општина Струмица од…
На почетокот на втората недела од изборната…