Избори 2021

Струмица има сериозни проблеми поради слабото чистење…
„Немам дилема, Костадин Костадинов ќе биде новиот…
Централниот караван на СДСМ - „Најдоброто за…
Претседателот на Социјалдемократскиот Сојуз на Македонија –…
Кандидатот за градоначалник на општина Босилово од…
Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Ново Село …
Кандидатот за градоначалник на општина Струмица од…
Двајцата кандидати за градоначалник на општина Ново…
Канидатите за градоначалник на општина Струмица, Костадин…