Ново Село

Доцна попладнево во селото Старо Коњарево, општина…
15 наставници од Бугарија и 15 наставници…
СДСМ информира дека градоначалникот на Oпштина Ново…
Денеска во употреба е пуштена Пречистителна станица…
Во општина Ново Село е отворена градинката…
Прекрасната атмосфера во Епископската базилика – Сандански…
Попладнево во Ново Село пристигна вицепремиерката и…
Бугарската вицепремиерка и министерка за надворешни работи,…
И годинава во пресрет на големиот христијански…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Викендот Општина Ново Село ја организираше втората…
Несреќа се случила синоќа во селото Мокрино,…
Дводневна работилница насловена „Штедиме енергија“ организира Општина…
Секторот за внатрешни работи во Струмица поднесе…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
На падините на планината Беласица, далеку од…
Министерката за труд и социјална политика, Мила…
Заборавени од општеството и цивилизацијата, семејството Доневи…
Ирена Танчева од Самоилово на возраст од…
По апелот на социјалните мрежи за помош…
Здружението „Љубезност“ упатува апел до граѓаните за…