Ново Село

Владата даде согласност за обезбедување средства во…
Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и…
Еколошкото друштво „Здрава котлина“ преку социјалните мрежи…
Денеска се исплатија близу 255 милиони денари…
Деновиве општина Ново Село ги започна градежните…
Педесеттина граѓани денеска се собраа на сретсело…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Надворешната канцеларија за криминалистички работи Берово поднесе…
Верни на вековната традиција, жителите на селото…
Жителите на селото Мокриево, општина Ново Село,…
Синоќа половина час по полноќ, на магистралниот…
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство информира…
Дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство,…
Жителите на подбеласичкото село Старо Коњарево, денеска…