Ново Село

И годинава, кај селото Смолари ќе се…
Новиот градоначалник на општина Ново Село од…
Според конечните податоци од Општинската изборна комисија,…
Боро Стојчев од СДСМ е новиот градоначалник…
Печени и варени Смоларски костени, топла ракија,…
Денеска во посета на општина Ново Село
За пратеникот Васил Пишев и неговото семејство,…
Денеска во пресрет на празникот Ѓурѓовден, над…
Ехо апаратот од денеска е поставен во…
Членови на ЛЕО клубот од Струмица, денеска…
Градоначалникот на општина Ново Село, Блажо Велков,…
550 технички производи откриени на граничниот премин…
Утре, (среда, 18 февруари), во периодот 09:00…
Станува збор за семејство во кое живеат…
Коњарево, Самоилово, Барбарево, Смолари, Бајково, Стиник и…
Во духот на македонската традиција се делеше…
Странчинарските игри, според традицијата влечат корени уште…