Ново Село

Ирена Танчева од Самоилово на возраст од…
По апелот на социјалните мрежи за помош…
Здружението „Љубезност“ упатува апел до граѓаните за…
Традицијата на Сурва продолжи во Мокриево, каде…
Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници,…
Сопругата на премиерот, Зорица Заева, во придружба…
По повод 12 декември, Денот на општина…
Во прекрасниот амбиент на Комплексот Лебедово езеро,…
И годинава, кај селото Смолари ќе се…
Новиот градоначалник на општина Ново Село од…
Според конечните податоци од Општинската изборна комисија,…
Боро Стојчев од СДСМ е новиот градоначалник…
Печени и варени Смоларски костени, топла ракија,…
Денеска во посета на општина Ново Село
За пратеникот Васил Пишев и неговото семејство,…
Денеска во пресрет на празникот Ѓурѓовден, над…
Ехо апаратот од денеска е поставен во…
Членови на ЛЕО клубот од Струмица, денеска…
Градоначалникот на општина Ново Село, Блажо Велков,…