Ново Село

Традицијата на Сурва продолжи во Мокриево, каде…
Во пресрет на Новогодишните и Божиќните празници,…
Сопругата на премиерот, Зорица Заева, во придружба…
По повод 12 декември, Денот на општина…
Во прекрасниот амбиент на Комплексот Лебедово езеро,…
И годинава, кај селото Смолари ќе се…
Новиот градоначалник на општина Ново Село од…
Според конечните податоци од Општинската изборна комисија,…
Боро Стојчев од СДСМ е новиот градоначалник…
Печени и варени Смоларски костени, топла ракија,…
Денеска во посета на општина Ново Село
За пратеникот Васил Пишев и неговото семејство,…
Денеска во пресрет на празникот Ѓурѓовден, над…
Ехо апаратот од денеска е поставен во…
Членови на ЛЕО клубот од Струмица, денеска…
Градоначалникот на општина Ново Село, Блажо Велков,…
550 технички производи откриени на граничниот премин…
Утре, (среда, 18 февруари), во периодот 09:00…