Ново Село

Ехо апаратот од денеска е поставен во…
Членови на ЛЕО клубот од Струмица, денеска…
Градоначалникот на општина Ново Село, Блажо Велков,…
550 технички производи откриени на граничниот премин…
Утре, (среда, 18 февруари), во периодот 09:00…
Станува збор за семејство во кое живеат…
Коњарево, Самоилово, Барбарево, Смолари, Бајково, Стиник и…
Во духот на македонската традиција се делеше…
Странчинарските игри, според традицијата влечат корени уште…
Освен од Струмичкиот регион, се очекува денеска…
На концертот се претставија речиси сите членови,…
Во тек е асфалтирање на улица во…
Во оваа населено место ќе се асфалтира…
Јован се натпреваруваше во категоријата ученици родени…
Стотина деца денеска во Спортската сала во…
Во родното место на големиот македонски писател,…
Мокрино е живописно струмичко село под падините…
Настанот ќе изобилува со богата програма каде…
Печени и варени Смоларски костени, топла ракија,…
Донација од „ЖИКОЛ“ за децата во ПОУ…