Ново Село

Актуелниот претседател на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ…
Екс градоначалникот на Општина Ново Село и…
Жители од населените места Иловица и Штука,…
Поради зачестените полски и шумски пожари деновиве,…
Учесниците на вториот регионален Форум за финансирање…
Групацијата Трафигура преку својата подружница, инвестициската групација…
Општина Ново Село заедно со комуналното претпријатие…
На 21 април годинава во општина Ново…
Досегашниот советник од редовите на СДСМ, кој…
Поранешниот градоначалник на општина Ново Село, Боро…
Доцна попладнево во селото Старо Коњарево, општина…
15 наставници од Бугарија и 15 наставници…
СДСМ информира дека градоначалникот на Oпштина Ново…
Денеска во употреба е пуштена Пречистителна станица…
Во општина Ново Село е отворена градинката…
Прекрасната атмосфера во Епископската базилика – Сандански…
Попладнево во Ново Село пристигна вицепремиерката и…
Бугарската вицепремиерка и министерка за надворешни работи,…