Ново Село

Според информациите од Општинските изборни комисии, во…
Според ДИК, до 18:30 часот на територијата…
До 15:00 часот, 14.642 граѓани на општина…
Според податоците на Општинските изборни комисии во…
Повторно се разгоре во околината на Ново…
Согласно препораките, апелите и предупредувањата што Дирекцијата…
Од Шумското стопанство „Беласица“ во Струмица за…
Гори ретка дабова шума со тревна вегетација…