Струмица

Вечерва во 21 часот и 17 минути…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…
Вечерва во прекрасниот амбиент кај езерцето во…
Полициски служебници на СВР Струмица, вчера во…
Викендот екипи од ЈПКД „Комуналец” извршија поправка…
Вечерва во Струмица, со почеток од 21:00…
Вчера во 15:45 часот на крстосницата од…
Карневалските групи од основните училишта „Сандо Масев“,…
Денеска според календарот на Македонската православна црква…
Српската телевизиска станица „АгроТВ“, која емитува програма…
Денеска попладне, во текот на ноќта и…
Струмичанецот Дени Илиев следната превенствена сезона ќе…
Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски, денеска…
Територијалната Противпожарна единица во Струмица ќе добие…