Политика

Според конечните и официјални резултати од Локалните…
Претседателот на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во…
Според Дражавната изборна комисија, вчера на Локалните…
Според ДИК, од 62,95% обработени податоци, односно…
Коста Јаневски е новиот градоначалник на општина…
Според информациите од СДСМ Струмица, кандидатот за…
Изјави по гласањето на кандидатите Марјан Даскаловски,…
Фотогалерија од гласањето на кандидатите Марјан Даскаловски,…
„Додека размислувате на кого ќе го дадете…
Доктор Марјан Бајрактаров е кандидат за градоначалник…
Од Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица
На вчерашната прес конференција на Општинската организација…
Советникот Методи Витанов, кој вчера на прес…
Советникот Мето Витанов од ВМРО-Народна партија, кој…