Политика

Струмичкиот градоначалник и лидер на СДСМ, Зоран…
Костадинов потсети дека лошите политики на Никола…
Вечерва во Центарот за култура, во организација…
Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Васил Пишев на денешната…
Претседателот на Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во…
Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ во Струмица од…
Свеченото отворање на новите партиски простории на…
Тој на Локалните избори во 2013 година…
Од Општинската организација на СДСМ во Струмица
Има или нема огревно дрво за граѓаните…
Манев информираше дека проектот ќе започне да…
Претседателот на струмичкото ВМРО-ДПМНЕ ги повика сите…
100.000 граѓани од општина Струмица сами купуваат…
Портпаролот на ОО на СДСМ во Струмица,…
Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Васил Пишев…