Струмица

Ѓурѓица Ѓузелова и Васко Попчевалиев од Струмица
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство информира…
Вчера беше извршена прозивката во екипата на…
Дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство,…
Попладнево околу 14:30 часот пожарникарите од ТППЕ…
Во недела ЈПКД „Комуналец“ продолжува со кроење…
Жителите на подбеласичкото село Старо Коњарево, денеска…
МВР информира дека утрово околу 04:00 часот…
Изминатата недела (од 30 декември до 5…
Струмичанецот Зоран Балдовалиев од денеска е нов…
Младиот фудбалер Мартин Талаков потпиша професионален договор…