Струмица

Во својата проповед епископот Стојанов говореше за…
Деновиве од печат излезе најновата книга на…
Во почетокот на февруари во 1904-та година…
Утринската температура најниска ќе биде во среда…
Претседателот на Синдикатот на земјоделците го повикаа…
Од 10:00 до 14:00 часот без снабдување…
Денеска во периодот од 07:00 до 19:00…
Унијата на млади сили на ВМРО-ДПМНЕ и…
Центарот на заедницата на општина Струмица одржа…
Претставници од Струмица и Кукуш (Грција) на…

Утре нови врнежи!

Февруари 05, 2015
Утре нашето подрачје ќе потпадне под влијание…
Се препорачува во текот на претстојните неколку…
Поголем дел од градот уште синоќа доби…
Градинката „Детска радост“ во Струмица од денеска…
Денеска пред Споменикот на Гоце Делчев на…
Се очекува некаде после 20 часот градот…
ЕВН Македонија се приклучи на акцијата на…
За сите дополнителни информации граѓаните можат да…
И денеска градот Струмица и населените места…
Денеска од 11 часот пред Споменикот на…
Оваа информација за Радио СтрумицаНет ја потврди…