Струмица

Поплавените Бориево, Моноспитово, Муртино денеска, преку објективот…
Наставниците од ООУ „Герас Цунев“ во Просениково,…
Како што не информира Љубчо Јанков од…
За граѓаните кои што ќе сакаат да…
Градот Струмица и неколку села останаа без…
Локалниот патен правец од Просениково до Сарај…
Жителите од населените места од подрачјата кои…
Се скинала главната доводна цевка за водоснабдување…
Без струја ќе бидат: Вељуса, Баница, Водоча,…
Струмица и Василево во текот на денешниот…
Во моментот времето е сончево со мала…
На јавниот протест ќе бидат образложени нивните…
Ќе се почне со испуштање поголема количина…
Апелирам до жителите во поплавените места да…
Општина Струмица продолжува интензивно да ги спроведува…
Да му помогнеме на Богдан, преку донација…
Во Брана „Турија“ и Брана „Водача“ зголемено…
И од понеделник нема настава за учениците…
Најкритично е во населените места Муртино и…
Од Центарот за управување со кризи во…