Струмица

Шест кражби имало во оваа седмица, а…
Пожарникарите гаснеле оџаци, куќа, возило, но и…
Ќе има повремен локален дожд кој во…
Бензинската станица „GamaOil“, која работи по лиценца…
При преглед на автомобилот во багажниот простор…
Струмичанец во алкохолизирана состојба дивеел пред Центарот…
Во Месните канцеларии во Сачево и Муртино…
Инаку овој проект финансиски е поддржан од…
Жители од поплавените места револтирани, затоа што…
Општина Струмица со сите ресурси во служба…
Над 100 барања за проценка на штетите…
Од Регионалниот Центар за управување со кризи…
По првиот ударен бран вечерва околу 22…
Од поплавените куќи и дворови жителите на…
Ристо Секулов, овластен инспектор за спорт, вели…
Невреме со обилни врнежи од дожд, проследено…
Во Струмичкиот регион врнежите ќе бидат пообилни…
Утре од 10:00 до 14:00 часот без…
Возачите и на двете возила се здобиле…
Целта на нашето денешно обраќање до јавноста…
Во рамките на овие зафати, дотраената дрвена…