Струмица

Здружението „Евро-Визија“ од Струмица, веќе петта година…
Добрата стратегиска оцена ќе придонесе за квалитетен…
Последниве три години поддршката од државата за…
Оние верници кои ќе сакат да скокнат…
Македонскиот голгетер Зоран Балдовалиев, по шестмесечниот престој…
Апликациите се наменети за уредите со оперативен…
Тренерот на ФК „Беласица“, Александар Стојанов, ја…
Општина Струмица ги поканува заинтересираните граѓани за…
Вработените во општина Струмица даруваа крв и…
Пријавените во текот на 2013 година, организирале…
Да и помогнеме на Мартина Стојковска!
Кошаркарите на „Струмица“ не обезбедија пласман во…
Издадени 1652 решенија за легализирање на дивоградби
Традиционална крводарителска акција на вработените во општина…
Тодоров: Ги постигнавме европските стандарди во интервентната…
Поради совпаѓањето со празникот на Свети Василиј…
Двајца штипјани се уапсени на граничниот премин…
Струмица е привелигована што ги има дел…
Главната карневалска вечер од Струмичкиот карневал 2015-та…
Преку општинскиот сервис „Систем 48“ во месец…