Струмица

„Царинската управа на Република Северна Македонија информира…
Екипи на ЈПКД „Комуналец“ деновиве прават „генералка“,…
Најмасовната домашна манифестација „Струмица ОПЕН фестивал“, стартува…
На 13 јуни (четврток), во големата сала…
Утре ќе биде променливо облачно и нестабилно,…
Јавната општинска установа Детски градинки „Детска радост“…
Стотина млади од Струмица, денеска организираа волонтерска…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…
Сликовницата „Девојче и мече“ од познатиот македонски…