Струмица

СОУ „Димитар Влахов“ го доби највисокото еколошко…
Учениците изработија свои ликовни творби за сообраќајната…
На Конференцијата учествуваа над 200 претставници од…
Чавков роден во Ново Село, струмичко, доаѓа…
Деветмина одбојкари од Струмица се меѓу 16-те…
Мировниот марш започна со едноминутен молк за…
Општина Струмица реализира градежни активности на улицата…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради дефект…
И во Струмица вечерва на плоштадот „Гоце…
Царинските службеници откри 195 пара патики и…
Членовите на Управниот одбор, на Жалбената комисија…
Општина Струмица организира крводарителска акција за повредените…
Со Фестивалот „Под кулите на Струмица“ традицијата…
СВР Струмица ги откри сторителите на вандалското…
По шести пат синоќа во Струмица се…
Со дипломата за највисоката, прва награда, тие…
Синоќа во Домот на АРМ во Струмица