Струмица

СВР Струмица поднесе кривична пријава до ОЈО…
Подрачната единица на Фондот за здравство во…
На состанокот се разгледуваше состојбата по поплавите,…
Директорката на Заводот, Јустина Гноинска Димитриева, го…
Министерството за култура не успеа да ги…
Те пишува на списокот дека треба да…
СВР Струмица поднесе кривична пријава до ОЈО…
Најкритично се очекува да биде околу патниот…
Советничката група на ВМРО-ДПМНЕ покрена иницијатива за…
На дневен ред беа 20 точки, најголем…
Според Кирил Парталов, во наредните денови ќе…
Информација до родителите и учениците од професорите…
Бугарите Валентин Георгиев и Веселин Зидаров се…
Поради несаниран трап од 250 метри се…
Таа доѓа на местото на Трајче Мицев,…
Во изминатите 24 часа на подрачјето на…
Советот на општина Струмица денеска од 11:00…
Извршен е претрес во домот на пријавениот,…