Струмица

Утринава околу 06:30 часот на автопатот Градско…
Од 1 до 7 октомври во Македонија…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека пред половина…
Во рамките на проектот финансиран од Детската…
За два месеци тројца специјалисти од Интерното…
Од Општина Струмица информираат дека во тек…
Секторот за компјутерски криминал и дигитална форензика…
Дражавната изборна комисија ги објави конечните резултати…
Државната изборна комисија ги објави податоците на…
Според претседателот на Општинската изборна комисија на…
До 15:00 часот, 11.837 граѓани на општина…
Според податоците на Општинските изборни комисии во…
Денеска граѓаните на Република Македонија се изјаснуваат…
Вечерва пред 20:00 часот се случила сообраќајна…
Утре во Република Македонија се одржува Референдум…
Денеска во атарот на селото Просениково започнаа…
Здружението за култура „Транзен“ од Струмица наградата…