Струмица

До 15:00 часот, 11.837 граѓани на општина…
Според податоците на Општинските изборни комисии во…
Денеска граѓаните на Република Македонија се изјаснуваат…
Вечерва пред 20:00 часот се случила сообраќајна…
Утре во Република Македонија се одржува Референдум…
Денеска во атарот на селото Просениково започнаа…
Здружението за култура „Транзен“ од Струмица наградата…
Градоначалникот Коста Јаневски денеска ги повика граѓаните…
Денеска напладне избувна пожар во семејна куќа…
Поради дефект на водоводната мрежа од ЈПКД…
Во организација на Еколошкото друштво „Планетум“ од…
Утре (четврток, 27 септември), во периодот од…
Синоќа во фоајето на НУЦК „Антон Панов“…
Отсекот за превенција при СВР Струмица, вчера…
Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, вечерва…
Во селото Дабиле започна изградбата на канализациониот…
Денеска околу 12:30 часот, струмичанец на возраст…