Василево

СВР Струмица информира дека синоќа во доцните…
Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство информира…
Дополнителниот заменик-министер за земјоделство, шумарство и водостопанство,…
Портпаролот на СВР Струмица, Хризантема Рендевска информира…
Попладнево околу 13:30 часот во близина на…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски повторно…
Од Противпожарната единица на Струмица информираат дека…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
СВР Струмица информира дека 28-годишната Т.Г. од…
Од вчера во Продажно-изложбениот салон „HOME by…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Од Противпожарната единица на Струмица информираат дека…