Василево

Доцна синоќа, во 01:10 часот на магистралниот…
Вечерва во 21 часот и 17 минути…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…
Денеска попладне, во текот на ноќта и…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…
Во присуство на претставници од општините од…
Комисијата за следење на состојбата и ефектите…
Утре ќе биде променливо облачно и нестабилно,…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…