Василево

Врнежи, појава на град, грмежи и силен…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Стево Пендаровски освои 436.012, односно 51,67% од…
Според ДИК, до 18:30 часот на територијата…
До 15:00 часот, 16.706 граѓани на општина…
Според податоците на Општинските изборни комисии во…
Во општините Струмица, Василево, Босилово и Ново…
Големиот христијански празник Велигден свечено беше одбележан…
Православните и католичките верници од Струмица го…
Вечерва околу 21:00 часот Благодатниот оган од…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Според информациите од Општинските изборни комисии, во…
Според ДИК, до 18:30 часот на територијата…