Василево

До 15:00 часот, 14.642 граѓани на општина…
Според податоците на Општинските изборни комисии во…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Денеска околу 13:00 часот избувна пожар во…
Согласно препораките, апелите и предупредувањата што Дирекцијата…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Секторот за внатрешни работи во Струмица, во…
Пред една година 21-годишниот струмичанец, Стојче Јовановски…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…