Василево

Екипата на „Зебеков Медика“ е победник на…
Градоначалникот на општина Василево, Марјан Јанев, заедно…
Општина Василево во соработка со ЈПКД „Турија“…
Со натпреварот меѓу екипите на „Градошорци“ од…
Со свечена седница на Советот, општина Василево
Едногласни беа советниците во донесувањето на Програмите…
Започна пријавувањето за Новогодишно-божиќниот турнир во мал…
Општина Василево започна со чистење на отворениот …
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Утрово во 04:40 часот на патот Струмица
СВР Струмица поднесе кривична пријава против поранешниот…
Од ЕВН Македонија - КЕЦ Струмица информираат…
Полно село со гости... Дворот на Црквата…
Крсте Панев е новиот претседател на Советот…
Механизацијата на ЈПКД „Турија“ Василево од денес…
Десеттата манифестација „Ден на празот - Празијада…
Премиерот Зоран Заев, кој е член на…