Вести

Во последните 24 часа од направените 3012…
„Од срцето на Македонија испраќаме силна порака.…
Општинската организација на Црвен крст во Струмица,…
Владата го задолжи Фондот на пензиското и…
ЈПКД „Комуна“ од Ново Село, во соработка…
Здружението за медиумска писменост „Медија Флеш“-Струмица продолжува…
Двајца пациенти од Струмица на возраст од…
Шест пациенти од Струмица, на возраст од…
Полициски службеници од СВР Струмица - Единица…