Вести

Градоначалникот на општина Струмица, Костадин Костадинов и…
Основното јавно обвинителство Струмица донесе Наредба за…
Од 25 Јули до 19-ти Август во…
МВР информира дека во сообраќајната незгода која,…
Во организација на Културно уметничкото друштво „Гоце…
Утрово околу 3:00 часот во близина на…
Општина Струмица продолжува со градежните активности на…
Градоначалникот на општина Василево, Славе Андонов денеска…
На денешен ден 2014-та година, ноќта околу…