Вести

Во Банско започна асфалтирањето на четири улици,…
Општината Струмица на сите ученици од прво…
Од ЈПКД „Комуналец“ информираат дека поради дефект…
Поранешното приватно средно училиште „Јахја Кемал“ во…
СВР Струмица информира дека вчера во периодот…
ЈПКД „Комуналец“ во пресрет на верскиот празник…
Од Противпожарната единица на Струмица информираат дека…
Сите ученици од прво до деветто одделение…
Во домот на популарната фолк пејачка Благица…
Здружението на филмски продуценти на Македонија, МЗФП…
Утрово во 08:00 часот температурата во Струмица
Со головите на Дарко Алексовски екипата на…
Одбојкарите на „ЏИО Струмица“ го започнаа походот…