Вести

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните,…
Во изминатото деноноќие во Струмица е регистриран…
Денеска Отсекот за превенција при Секторот за…
Градоначалникот на општина Струмица, Коста Јаневски денеска…
Струмица денеска беше домаќин на четвртото Државно…
Иницијативниот одбор на иницијативата „Култура или Фис-култура“,…
Владата на денешната 79-та седница ги прифати…
Граничниот премин Ново Село - Златарево на…
Струмичкиот карневал и традицијата на градот под…
Претседателот на Владата на Република Северна Македонија,…