Вести

Утрово од пред општинската зграда на Општина…
СВР Струмица информира дека вчера околу 14:00…
Вчера во 14:30 часот на крстосница од…
Одбојкарскиот клуб „ЏИО Струмица“ за пролетниот дел…
Веќе пет дена семејството на 28-годишната Марија…
„Последниот прес на СДСМ во Струмица покажува…
Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Компанијата „БИРОСЕФ“ од Струмица има потреба од…
Фудбалскиот клуб „Академија Пандев“ од Струмица информира…
Каролина Дончева, член на Извршниот одбор на…
СВР Струмица информира дека вчера околу 15…