Вести

Струмичкото јавно комунално претпријатие „Комуналец“, заедно со…
Македонската интернационална фудбалска ѕвезда и капитен на…
СВР Струмица информира дека И.Т. (32) од…
Земјотрес од 4 степени вечерва во 18:33…
Ансамблот за македонски традиционални игри „Тримери“ од…
Утре (понеделник, 29 јули), од 19:00 часот…
Голманот на Ракометниот клуб „Астраион“ од Струмица,…
Вечерва во Битола играорците на Ансамблот „Тримери“…
Македонската интернационална фудбалска ѕвезда, струмичанецот Горан Пандев,…