Вести

Општина Струмица денеска ќе ги одбележи двата…
Вечерва на стадионот „Благој Истатов“ во Струмица,…
„Get EXITed“ (Гет ЕГЗИТед) забавата пристигнува во…
За Илинден и струмичкиот регион ќе има…
Од утре стартува „Струмица Опен Фестивал 2022“, најголемата…
Од Противпожарната единица на Струмица информираат дека…
Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ од Струмица изразува…
На отвореното спортско игралиште во четвртата Урбана…