Вести

Синоќа во струмичкиот Амфитеатар Хуманитарната организација „Елеуса…
Градоначалникот Костадин Костадинов и претседателот на Советот…
Над 300 граѓани во сабота (11 јуни),…
На струмичкото корзо од кај општинската зграда…
Министерството за внатрешни работи денеска објави оглас…
Поранешниот премиер Зоран Заев и неговиот брат,…
МВР информира дека вчера во 19:10 часот…
Денеска и утре во Струмица и Колешино…
Општина Струмица денеска на општината Босилово и…
Градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов денеска ја…
Во наредните 30 месеци во градот Струмица
Под покровителство на поранешниот премиер Зоран Заев,…