Вести

Во изминатите денови екипи на ЈПКД „Комуналец“…
Еден од најискусните македонски и интернационален фудбалер,…
На денешен ден пред 33 години во…
Вечерва во 21 часот и 17 минути…
Центарот за развој на Југоисточниот плански регион…
Вечерва во прекрасниот амбиент кај езерцето во…
Полициски служебници на СВР Струмица, вчера во…
Викендот екипи од ЈПКД „Комуналец” извршија поправка…
Вечерва во Струмица, со почеток од 21:00…