Вести

Од ЕВН Македонија – КЕЦ Струмица информираат…
Градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски, претседателот на…
Кандидатот за пратеник на ВМРО-ДПМНЕ на претстојните…
Во последните 24 часа направени се 1391…
Фондацијата „Фридрих Еберт“ му додели Награда за…
Дејанчо Ефтимов, член на Извршниот комитет на…
Денеска во трите средни општински училишта во…
Струмичкото комунално претпријатие „Комуналец“ ќе им помогне…
Претседателот Стево Пендаровски вечерва донесе нова одлука…
Во последните 24 часа се направени 778…