Вести

Селото Владевци во општината Василево, кое меѓусебно…
Денеска во градот Солун, Грција на Универзитетот…
Амбасадорот на Н.Р. Кина во Македонија, Џанг…
Познатиот музичар, струмичанец, проф. м-р. Васил Атанасов,…
Ученици од СОУ „Јане Сандански“ во Струмица
Завршуваат градежните активности на двете главни улици…